top of page

Historien til Alma Mater




Etter en rik og spennende reise mellom Frankrike og Norge er delikatessebutikken Alma Mater frukten av vår søken etter autentiske smaker og eksepsjonelle produkter.

 

Alt begynte i Sør-Frankrike. Etter jusstudier fulgte jeg en utradisjonell vei og utforsket ulike verdener: skiinstruktør, vin- og champagneforhandler i Russland, eiendomsutvikler og deretter grunnlegger av en konseptbutikk i Montpellier som kombinerte mote, kunst, bokhandel, kafé og gastronomi, med prestisjefylte merker som Dolce & Gabbana, Maison Margiela, Prada og Yves Saint Laurent. Det var der jeg møtte Christina, en nordmann fra Trondheim, som endret livet mitt.

 

Senere åpnet vi en gourmetrestaurant i Frankrike, Le Vallon de Beauregard, der jeg var selvlært kjøkkensjef og Christina styrte serveringen. Etter to år fikk kjøkkenet vårt anerkjennelse fra Guide Michelin, som fortsatte å stole på oss i over syv år, samtidig som vi utviklet en brasserie ved siden av. Men da barna våre kom til verden, bestemte vi oss for å endre livsstil for å prioritere familien.

 

Tilbake i Trondheim åpnet vi delikatessebutikker og YellowKorner-gallerier, alltid med den samme lidenskapen: å velge kvalitetsprodukter og gi kundene en unik opplevelse. I dag driver jeg Alma Mater, mens Christina styrer Sellanraa (restaurant) og Isak (kafé/bakeri).

 

Alma Mater er først og fremst en historie om smak, kvalitet og lidenskap for håndverket. Over 50 % av kundene våre har vært lojale i et tiår, og hver dag kjemper vi for å tilby det beste: nøye utvalgte produkter, en varm velkomst og en ekte kjærlighet til det gode måltid.


Velkommen til oss!



 
 
bottom of page