Historien til Alma Mater
- Ivan Onsøien
- 14. mars
- 1 min lesing

Etter en rik og spennende reise mellom Frankrike og Norge er delikatessebutikken Alma Mater frukten av vår søken etter autentiske smaker og eksepsjonelle produkter.
Alt begynte i Sør-Frankrike. Etter jusstudier fulgte jeg en utradisjonell vei og utforsket ulike verdener: skiinstruktør, vin- og champagneforhandler i Russland, eiendomsutvikler og deretter grunnlegger av en konseptbutikk i Montpellier som kombinerte mote, kunst, bokhandel, kafé og gastronomi, med prestisjefylte merker som Dolce & Gabbana, Maison Margiela, Prada og Yves Saint Laurent. Det var der jeg møtte Christina, en nordmann fra Trondheim, som endret livet mitt.
Senere åpnet vi en gourmetrestaurant i Frankrike, Le Vallon de Beauregard, der jeg var selvlært kjøkkensjef og Christina styrte serveringen. Etter to år fikk kjøkkenet vårt anerkjennelse fra Guide Michelin, som fortsatte å stole på oss i over syv år, samtidig som vi utviklet en brasserie ved siden av. Men da barna våre kom til verden, bestemte vi oss for å endre livsstil for å prioritere familien.
Tilbake i Trondheim åpnet vi delikatessebutikker og YellowKorner-gallerier, alltid med den samme lidenskapen: å velge kvalitetsprodukter og gi kundene en unik opplevelse. I dag driver jeg Alma Mater, mens Christina styrer Sellanraa (restaurant) og Isak (kafé/bakeri).
Alma Mater er først og fremst en historie om smak, kvalitet og lidenskap for håndverket. Over 50 % av kundene våre har vært lojale i et tiår, og hver dag kjemper vi for å tilby det beste: nøye utvalgte produkter, en varm velkomst og en ekte kjærlighet til det gode måltid.
Velkommen til oss!